ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

26 листопада тепло і щиро зустрічала команду центру Буринська спеціалізована школа IIII ступенів №1 імені В.Н. Кравченка. Майстри виробничого навчання та учні нашого закладу зустрічалися з випускниками буринських шкіл.

Увазі школярів презентувався світ професій центру. Майстер виробничого навчання Куцомеля Н.Ю. разом з учнями Зацарним Д. та Голиком П. проводили майстер – клас з професій «оператор комп’ютерного набору; монтажник інформаційно – комунікаційного устаткування», «оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», демонстрували поліграфічну продукцію, виготовлену учнями. Про особливості професій «Слюсар – ремонтник», «Електрогазозварник» через віртуальну екскурсію цікаво розповіли майстер виробничого навчання Калін С.В. та його учень Андрійченко А. Дива хімії, якими володіють майбутні лаборанти хімічного аналізу, демонстрували майстер виробничого навчання Рудченко О.С. та учениця Петрова А. Всіх присутніх вразило мистецтво представлених кондитерських виробів. Майстер виробничого навчання Михальченко А.М. разом зі своїми вихованцями Тітаренко В. та Лошаком В. розкривали таємниці кондитерської та кухарської справи. Школярі з задоволенням смакували власноруч оздобленим печивом під час майстер – класу.

Вибір професії – один з найважливіших кроків у житті кожної людини. Це – вибір свого майбутнього. То ж сподіваємося, що наші виступи донесли важливість і престиж робітничих професій, та допоможуть випускникам з визначенням свого життєвого шляху.

Ми виражаємо вдячність центру зайнятості Буринської райдержадміністрації в особі Летучої Наталії Василівни, директорам Буринської спеціалізованої школи IIII ступенів №1 імені В.Н. Кравченка Буринськой міської ради Надженко Лідії Олександрівні та Буринської спеціалізованої школи IIII ступенів №2 імені Ю.М. Лавошника Дерев’янченку Миколі Юрійовичу за гостинність та сприяння проведенню профорієнтаційної роботи перед учнівської молоді.

Сподіваємося на нові зустрічі.

0001

0002

 

0003

0004

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а