ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

11 жовтня 2017 року учні групи 31 виконували кваліфікаційну пробну роботу на встановлення кваліфікаційного рівня кухар ІV розряду.

Пройшовши практику на підприємствах громадського харчування міста й району, третьокурсники складали своєрідний іспит на професійність.

Уся робота проходила під постійним контролем майстра виробничого навчання – Мар’єти Зої Іванівни.За інструктивно-технологічними картками, які учні отримали до початку практики, кожен виконував  завдання:

- приготування рибної страви;

-приготування м'ясної страви;

Під час кваліфікаційної пробної роботи члени комісії, до складу якої входили представники роботодавців, викладачі й майстри виробничого навчання, адміністрація училища, ставили питання з технології приготування їжі, санітарії й гігієни та устаткування.

Кожен майбутній кухар представляв свої страви комісії, пам'ятаючи головний критерій визначення майстерності справжнього кухаря:

страву потрібно не тільки смачно приготувати, але й естетично оформити.

P71011-134204

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а