ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

З 10 по 14 грудня 2018 року в ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» проходив тиждень правознавства в рамках Всеукраїнського тижня права. Тематика цього тижня присвячена правам людини. Саме 10 грудня 1948 року на Генеральній Асамблеї ООН було прийнято Загальну Декларацію з Прав Людини.

В організації та проведені цього виховного заходу брали участь заступник директора з навчально-виховної роботи Макотренко Н.П, класні керівники Михайловський О.В. та Винниченко Ю.В., вихователь Фуртак А.М., керівники навчальних груп, а також фахівець Сумського центру з надання безкоштовної вторинної правової допомоги - начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами Воробчак Любов Олександрівна, методист коледжу СНАУ Неженець Оксана Петрівна та студенти 4 –го курсу.

З цієї нагоди в ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» проводилися різні заходи. Керівники навчальних груп проводили Всеукраїнський урок «Права Людини».

Викладачем Винниченко Ю.В. було організовано презентацію правового бюлетеню «Юридична відповідальність за хуліганство» та конкурс малюнків «Що ми знаємо про свої права». Викладач Михайловський О.В. організував проведення інтелектуальної гри правовий марафон «Правознавець». Вихователь Фуртак А.М. проводила турнір – вікторину «Стежинами прав та обов’язків», організувала перегляд та обговорення фільму до Дня прав людини.

Викладач Михайловський О.В. та класний керівник Проноза Н.М. організували зустріч учнів І курсу з начальником відділу право просвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Воробчак Л.О., яка в рамках правового лекторію, що проводиться в нашому навчальному закладі кожного місяця, презентувала цікаву юридично – правову інформацію про Права дитини, боулінг та його правові наслідки, адміністративну та цивільно – правову відповідальність неповнолітніх.

Також були запрошенні гості з коледжу СНАУ, студенти 4 – го курсу Дмитревський Даніїл та Полякова Єлизавета, яку організували заступник директора з навчально-виховної роботи Макотренко Н.П і викладач історії Михайловський О.В. Студенти коледжу СНАУ для учнів ІІ курсу презентували відеоінформацію, яка стосувалася юридичної відповідальності неповнолітніх та як себе вести в разі затримання поліцією, а також провели правовий тренінг «Права та обов’язки».

 1

2

3

4

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а