ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

За останні роки світ дуже змінився і далі змінюється з неймовірною швидкістю. Чи встигаємо ми пристосуватися до таких змін, до надзвичайно складних завдань, які постають перед нами та людством у цілому? Мабуть, таке запитання виникає у кожного викладача та майстра виробничого навчання перед кожним уроком.

З метою  об’єднання навчальних  предметів спеціальної підготовки за професією «Кухар, кондитер»  з іноземною мовою, у рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар, кондитер» для членів  обласних творчих груп  відповідних напрямків  05 лютого 2018 року викладачами Нонко Я.С.,  Статівкою-Бабченко О.Ю. був проведений показовий позаурочний захід з елементами інтеграції   «Битва бутерброда-українця та іноземця-сендвіча».

Так звана «битва» відбулася між прибічниками українського та іноземного бутербродів, які  намагались переконати суперників  у об′єктивності своєї точки зору щодо виникнення, походження, видів, технології приготування цієї поширеної страви. Особливістю заходу було те, що команди вели перемовини  українською та англійською мовами.

Під час проведення вікторини «Play time» учні показали знання з технології приготування їжі, продемонстрували досконале володіння англійською мовою, уміння вести дискусію та знаходити переконливі аргументи.

Несподіванкою для учнів став конкурс «Чорний ящик», завданням якого було приготувати  бутерброд  з наданої сировини, придумати  назву та презентувати його.  А яким же неочікуваним став конкурс «Спритний їдок», у якому визначали найшвидшого споживача бутербродів. У конкурсі «Займи позицію» учасники заходу обґрунтовували відношення до корисності чи шкідливості щоденного споживання бутербродів.

Надзвичайно цікавим був майстер-клас    «Приготування сучасних українських бутербродів з креативним оформленням», проведений майстром виробничого навчання Михальченко А.М. разом з учнями-кухарями.

Сподіваємося, присутні отримали задоволення і, споживаючи бутерброд чи то седвіч, неодмінно  згадають відвіданий захід.

IMG 4631

IMG 4639

IMG 4649

IMG 4653

IMG 4674

IMG 4677

IMG 4678

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а