ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

14 грудня 2017 року - день, коли земля здригнулася, затремтіла від нетерпіння, і почала обертатись набагато швидше, щоб нарешті приблизити той час, коли сім найсміливіших, найталановитіших, найгарніших хлопців вийдуть на сцену, щоб засяяти, наче зірка, в нічному небі, адже саме в цей день у ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» проходив Конкурс «Містер центру-2017».

Учні з різних шкіл міста ( а саме: ЗОШ №6, ССШ №7, ЗОШ №9, НВК №16, ЗОШ №18, ЗОШ №21, ЗОШ №24, ЗОШ №25, ЗОШ №29) завітали на цей незвичний для них конкурс, та затамувавши подих, спостерігали за учасниками.

Змагання вродливих і обдарованих учасників оцінювало шановне журі, в складі якого працювали шеф кухар ресторану «Сафарі», бренд-шефу ресторанів «Япі» та «Дикий захід»- Щербаченко Дмитро, старший адміністратор ресторану «Сафарі» Яна Лойко, які виступили спонсорами цього заходу, директор НМЦ ПТО в Сумській області Самойленко Н.Ю. та за доброю традицією, директор нашого закладу Мірошниченко Г.В.

Яскравий захід проходив у стилі «Бондіани», на який учасників надихнув шляхетний та інтелігентний, удачливий та спритний кіногерой шотландського походження містер Бонд. Джеймс Бонд.

Перше враження було вражаючим, адже звичні нам учні миттєво перевтілились у загадкових, цікавих, неймовірно талановитих юнаків, які продемонстрували дефіле у стилі секретних агентів. На шляху до перемоги конкурсантам потрібно було пройти етапи таких конкурсів як:

- «Візитка», де учні розповіли про себе, свої захоплення, мрії, звички, інтереси;

- «Інтелектуальний», де хлопці проявляли свою кмітливість, обізнаність, розумові здібності.

- «Домашнє завдання»- учасники, за допомогою партнерів, обігрували складні життєві ситуації.

- «Екстремальний»- конкурс у якому сила, мужність і витримка впливали на кінцевий результат.

- «Суперагенти на балу принцес» - конкурс, де містерам та їх леді необхідно покорити серця глядачів елегантним вальсом, неймовірною постановкою витончених рухів.

Журі оцінювало зовнішній вигляд учасників, їх витримку, постать, різноплановість, талановитість, інтелектуальний рівень, вміння за короткий час розказати про себе та яскраво презентувати свою особистість в цілому.

«Містер -2017» – це не просто змагання за титул: на цьому конкурсі учасники зі своєю группою підтримки дарують оточуючим море позитиву, посмішок і відмінного настрою. Все це завдяки спільній творчій діяльності, яка створює всеосяжну дружню і креативну атмосферу, що в свою чергу, підтримує в учнівському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємної підтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного навіть у ситуації суперництва.

Так, конкуренція була присутня, але яскраві вбрання, радісні емоції, сміх, бурхливі оплески уболівальників перемогли – здавалося, атмосфера в залі вибухала веселощами, не обминувши нікого із присутніх.

Учасники показали, що супергерой повинен вміти перевтілюватись в різні образи, бути справжнім джентльменом, та водночас мужнім і відповідальним, і звичайно, - підкорювати жіночі серця.

Концертна програма пройшла на високому рівня, в музичних паузах виступали запрошені гості- шоу-балет «Paradise»,«золотий голос» СумДУ Владислав Рева, та учениці центру Ткаченко Тетяна,Шукурова Катерина та Гапієнко Анастасія.

Як завжди, журі довелося дуже непросто – всі учасники були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, і дотримуючись правил гри, були визначені переможці.

У номінації «Містер елегантність» був нагороджений Денис Нерощин, учень 16 групи;

Номінацію «Містер артистизм» завоював Ігор Рибець, учень 26 групи;

Званням «Містер інтелект» було нагороджено Максима Степанко, учня 36 групи;

«Містер екстравагантність»- Назар Лебідь, учень 3 групи;

«Глядацькі симпатії» завоював учень 36 групи Артем Грицак;

І далі головне! «Віце-містер» став учень 3 групи Ігор Микитенко;

Найкраще себе проявив та отримав найвищу нагороду «Містер центру - 2017» Сергій Місюра, учень 18 групи.

Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів та чекаємо нових конкурсантів наступного року!

Дякуємо учасникам, організаторам, спонсорам та всім присутнім за гарнийнастрій, чудові емоції та яскраві враження. Дякуємо директору Мірошниченку Г.В. та адміністрації закладу за підтримку таких чудових заходів. Бажаємо всім нам подальших життєвих і творчих успіхів та професійних злетів!

 1

2

 3

4

5

6

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а