ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

#Тиждень_професійної_освіти

#Успішні_випускники_закладу

 

22 травня, в межах Тижня професійної освіти, присвячене професіям «Кухар; Кондитер».

 

Традиційно продовжуємо розповідати про успішних випускників нашого Центру.

Коробка Сергій Григорович у 2005-2008 роках навчався у Сумському професійному хіміко-технологічному ліцеї. Далі навчання у СумДУ на спеціальності «Менеджмент організації і адміністрування». Працював у різних закладах харчування в м. Суми на посадах кухаря, мангальщика, бармена, бармена-касира.

У 2012 році працював кухарем у мережі закладів Foodie Family, став шефом та відкрив в м. Суми перший ресторан італійської кухні Viva Olive. За час роботи з 2012 по 2016 рік тричі проходив проєкт «Ревізор». Як результат, заклади, у яких працював Сергій, отримали відзнаки.

У 2016 році брав участь у відкритті нового закладу «La Spezia». Із часом відкрив 7 ресторанів цієї мережі.

Сьогодні Сергій Коробка працює на посаді керуючого ресторанів і є бренд шефом таких закладів «La Spezia», «Sazha», «Verde by La Spezia», «SushiPizza by La Spezia», «Amici Felici».

Пишаємось нашими випускниками.

     2.jpg   .jpg

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а