ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

 

Щороку 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це доволі молоде, але дуже важливе свято, яке нагадує про прагнення українців до свободи попри будь-які труднощі. Воно присвячене двом революціям останніх років: Помаранчевій (початок 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності.

_гідності_22_11_2023_5.jpg

В умовах повномасштабного вторгнення росії, яка прагне захопити наші землі, це свято набуло особливого змісту.

            Свято Гідності та Свободи нерозривно пов’язанє з історією українського народу, боротьбою за свою свободу, гідність, національну самобутність, мову, традиції та культуру, що поєднується наскрізною лінією від козаків до сучасного покоління українців, які боронять нашу Свободу від  російських загарбників.

            Цього дня у ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» для здобувачів освіти проведено виховний захід присвячений  Дню Гідності та Свободи, який організували та презентували бібліотекар Біліченко З.В., викладач історії Михайловський О.В., керівник художньої самодіяльності Лахоня Ю.І.

            Під час заходу учні центру ознайомилися з літературою присвяченою подіям Революції Гідності, АТО та повномасштабного вторгнення країни-агресора, дізналися про подвиги полеглих Героїв, випускників закладу, які віддали найдорожче –  життя за нашу свободу, можливість нам жити, навчати та навчатися, бути вільними. Пам’ятаємо і славимо тих, хто загинув за цілісність і незалежність України. Продовжуємо боронити рідну землю й відстоювати своє майбутнє. Лише в єдності та взаєморозумінні ми зможемо подолати російського агресора та побудувати нову демократичну державу.

_гідності_22_11_2023_4.jpg.jpg

            Ми, українці, незламні, вистояли на Майдані – переможемо у війні.

              Дбаючи про безпеку здобувачів освіти, захід був проведено в укритті. 

_гідності_22_11_2023_1.jpg

          Слава Україні!

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а