ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

Проведення тижня природничо-математичних дисциплін - одна з найбільш захоплюючих подій для учнів ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО». З метою підвищення зацікавленості учнів до природничо-математичних дисциплін проведено низку заходів у період з 24.04 по 28.04, які допомогли учням більше дізнатися про навколишній світ науки та технологій.

Під час інтелектуальної гри з інформатики «Айк’ю-Батл» чудову роботу в команді продемонстрували учні групи № 16 Остольський А., Усенко С., Кравченко В., Новогородський Н..

Викладач фізики, Проноза Н.М. під час «фізичного чаювання» не тільки зігріла всіх теплим чаєм та пригостила смаколиками, а й приємна атмосфера дозволила учням краще познайомитися між собою та цікаво провести час, не забуваючи про важливість вивчення наукових теорій та концепцій.

Під час конкурсу «Тренуй свій мозок» здобувачі освіти мали можливість проявити свої знання та логічне мислення, вирішуючи складні завдання японського кросворду.

Високу кмітливість та витримку показали учениці І курсу Ушакова О., та Мажура Б, які стали переможцями.

Під час математичної гри «4 фото - слово" учасникам потрібно було відгадати слово за допомогою фотографій, які були пов'язані між собою. Ця гра згуртувала учнів, які показали високу інтелектуальну активність та спритність. За активну участь група № 16 нагороджена призом- головоломкою.

Одним з найбільш захоплюючих заходів, який відбувся на тижні природничо-математичних дисциплін, був узагальнюючий квест «Наукові фантазії змінної Х». У ньому учасники повинні були знайти людину Х, що була зашифрована у загадці та вирішити ряд завдань, головоломок, щоб зібрати кодове слово "конгруентність".

Квест став справжнім викликом для учасників, оскільки він поєднував у собі наукову складність та мав розважальний характер. Учні мали можливість не тільки розвивати свої наукові знання, але й показати свою спритність, логіку та співпрацю в команді.

Заходи тижня природничо-математичних дисциплін допомогли учням краще зрозуміти важливість природничо- математичних наук у сучасному світі. Вони дали можливість учасникам проявити свої знання та навички, розвинути логічне мислення та інтелектуальну активність.

2 3

6 7 8

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а