ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

З метою захисту користувачів від інтернет-шахраїв та зловмисників наш освітній заклад не залишився байдужим та долучився до проєкту #ШахрайГудбай.

Організатором проєкту є Національний банк України та Департамент Кіберполіції Національної поліції України, які об’єднали навколо інформаційної кампанії більше 60 партнерів – це банки, платіжні системи, мобільні оператори, асоціації, мережі магазинів, маркетплейси, громадські спілки, комунальні підприємства, державні установи.

Ця акція - чудова можливість взяти участь у курсах з кібербезпеки, вивчити основні правила безпеки в інтернеті та отримати поради від експертів з цієї галузі.

Досягнення безпеки в інтернеті - це завдання, яке стоїть перед кожним з нас. Ми не можемо дозволити шахраям порушувати нашу приватність та безпеку в інтернеті.

24 квітня було організовано конкурс хештегів “Протидія Шахрайству”, спрямований на визначення рівня обізнаності учнів 1 курсу щодо фінансового шахрайства. Учні 16 групи створювали власні хештеги, у яких відтворили особисте бачення проблеми. Для передачі ідеї конкурсу створювали мотивуючі вислови щодо протидії проведення незаконних операцій в інтернеті.

Оформленням тематичної стінгазети займалися учні 2 курсу, які розмістили ілюстрації та фотографії необхідних матеріалів з урахуванням ергономіки та зручності читання. Використали патріотичні кольори аби надати їй більш креативний вигляд, підкресливши нашу нездоланність та міцність духу.

Підтримали ініціативу ОТП банку у онлайн-грі “Здолай Шахрая”, яка підвищує обізнаність громадян щодо правил безпечного користування платіжними інструментами та сервісами. Учні дізнались про наслідки прийнятих рішень, поради щодо виявлення шахрайства та дієві способи захисту ситуативних у симуляціях. На даному сайті ознайомились із супутними порадами з фінансової безпеки. Надалі ми плануємо поширювати всю інформацію та провести низку заходів з платіжного шахрайства аби спільними зусиллями захистити користувачів від зловмисних дій шахраїв, заручившись підтримкою партнерів.

0001

0002

0003

0004

0005

0006

0007

0008

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а