#Тиждень_професійної_освіти
#Успішні_випускники_закладу
22 травня, в межах Тижня професійної освіти, присвячене професіям «Кухар; Кондитер».
Традиційно продовжуємо розповідати про успішних випускників нашого Центру.
Коробка Сергій Григорович у 2005-2008 роках навчався у Сумському професійному хіміко-технологічному ліцеї. Далі навчання у СумДУ на спеціальності «Менеджмент організації і адміністрування». Працював у різних закладах харчування в м. Суми на посадах кухаря, мангальщика, бармена, бармена-касира.
У 2012 році працював кухарем у мережі закладів Foodie Family, став шефом та відкрив в м. Суми перший ресторан італійської кухні Viva Olive. За час роботи з 2012 по 2016 рік тричі проходив проєкт «Ревізор». Як результат, заклади, у яких працював Сергій, отримали відзнаки.
У 2016 році брав участь у відкритті нового закладу «La Spezia». Із часом відкрив 7 ресторанів цієї мережі.
Сьогодні Сергій Коробка працює на посаді керуючого ресторанів і є бренд шефом таких закладів «La Spezia», «Sazha», «Verde by La Spezia», «SushiPizza by La Spezia», «Amici Felici».
Пишаємось нашими випускниками.