#Тиждень_професійної_освіти
#Успішні_випускники_Центру
Триває Тиждень професійної освіти у закладі. Продовжуємо знайомити з успішними випускниками нашого Центру.
Щербаченко Дмитро, який у 2014 році закінчив навчання в нашому освітньо му закладі та отримав диплом за професіями «Кухар; кондитер».
Шлях до омріяної підприємницької діяльності у Дмитра був тернистим. Розпочинав свою кар'єру, як офіціант у місцевій піцерії. Через деякий час вирішив спробувати себе у ролі кухаря. Працював сушистом у ресторані «ЯПІ-острів суші», потім у готельно-ресторанній мережі «Reikartz» у різних містах України: Буковель, Херсон, Київ. Пізніше отримав запрошення стати су-шефом у ресторанно-готельному комплексі «4 seasons» у Конча-Заспі, що під Києвом.
Повернувшись у місто Суми, працював у кафе «Сафарі», де вперше спробував свої сили у ролі шеф-кухаря.
На сьогодні Дмитро керує суші проєктом «ЗПІДНОЖА», де є шеф-кухарем. Три роки успішно займається своєю справою і має багато планів на майбутнє.