03 жовтня 2019 року учні групи№31 виконували кваліфікаційну пробну роботу на встановлення кваліфікаційного рівня кухар ІV розряду.
Пройшовши практику на підприємствах громадського харчування, третьокурсники складали своєрідний іспит на професійність.
Під час кваліфікаційної пробної роботи члени комісії, до складу якої входили представники роботодавців, викладачі й майстри виробничого навчання, адміністрація закладу освіти, ставили питання щодо технології приготування їжі, дотримання норм санітарії й гігієни.
Кожен учень творчо і на належному професійному рівні показав набуті в стінах закладу, уміння та навички. Презентовані страви були не лише оригінальними за технологіями приготування, але й мали сучасну ресторанну подачу.
Вітаємо учнів групи №31 з опануванням цікавої і творчої професії. Бажаємо здійснення мрій та професійних успіхів!