05-06 березня 2019 року на базі Сумського центру ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів 18 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за професіями «Кухар» та «Офіціант». Наш навчальний заклад представляла учениця IІ курсу за професією «Кухар» Гапієнко Анастасія.
Конкурс проводився у два тури: теоретичний та практичний.
Завдання практичного туру із професії «Кухар» відповідали вимогам 4 кваліфікаційного розряду та передбачали виконання 2-х завдань: приготування філе курячого фаршированого зі складним гарніром та яблук смажених у тісті.
Під час теоретичного туру учасники виконували тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки.
Гапієнко Анастасія гідно представила наш навчальний заклад. За результатами конкурсних змагань та кількістю набраних балів учениця посіла VII місце, та була нагороджена дипломом учасника.
Учасниця конкурсу та майстер виробничого навчання, яка супроводжувала її, Михальченко А.М., особливо відзначили організацію проведення конкурсу, ту особливу атмосферу, що панувала.