ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

24 січня 2019 року у групі № 21 з професії «Кухар. Кондитер» відбувся конкурс професійної майстерності.

         Учні презентували різноманітні страви з м’яса та риби, які відповідають 4 кваліфікаційному розряду з професії «Кухар».

Коженмайбутній кухар представляв свої страви комісії, пам'ятаючи головний критерій визначення майстерності справжнього кухаря: страву потрібно не тільки смачно приготувати, але й естетично оформити.

Не дивлячись на невеликий досвід у цій сфері, учні показали себе справжніми професіоналами. Презентовані страви були не лише оригінальними за технологіями приготування, але й мали сучасну ресторанну подачу. Найкращі результати показали:

І місце – Гапієнко Анастасія

ІІ місце – Жижирун Тетяна

ІІІ місце – Лошак Владислав

IMG 2493

IMG 2477IMG 2481

 IMG 2475IMG 2476

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а