24 січня 2019 року у групі № 21 з професії «Кухар. Кондитер» відбувся конкурс професійної майстерності.
Учні презентували різноманітні страви з м’яса та риби, які відповідають 4 кваліфікаційному розряду з професії «Кухар».
Коженмайбутній кухар представляв свої страви комісії, пам'ятаючи головний критерій визначення майстерності справжнього кухаря: страву потрібно не тільки смачно приготувати, але й естетично оформити.
Не дивлячись на невеликий досвід у цій сфері, учні показали себе справжніми професіоналами. Презентовані страви були не лише оригінальними за технологіями приготування, але й мали сучасну ресторанну подачу. Найкращі результати показали:
І місце – Гапієнко Анастасія
ІІ місце – Жижирун Тетяна
ІІІ місце – Лошак Владислав