ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

«Гарний кухар - це чарівник, адже може зі звичайних продуктів створити справжній шедевр»- під таким девізом відбувся урок з технології приготування їжі з основами товарознавства за професією «Кухар» у групі № 11 (І курс) з теми «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшини та вареників». На показовому уроці учні мали змогу ознайомитися з технологією приготування, формування, традиційної та креативної подачі локшини та вареників. Під час уроку були використані різні інноваційні методи і форми роботи з учнями: бліц-опитування, вікторина «Смак», робота в групах тощо. Також учні мали змогу переглянути відео різних способів формування вареників. А особливим приємним сюрпризом для усіх присутніх була демонстрація креативної подачі вареників згідно сучасних тенденцій оформлення страв.

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а