«Гарний кухар - це чарівник, адже може зі звичайних продуктів створити справжній шедевр»- під таким девізом відбувся урок з технології приготування їжі з основами товарознавства за професією «Кухар» у групі № 11 (І курс) з теми «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшини та вареників». На показовому уроці учні мали змогу ознайомитися з технологією приготування, формування, традиційної та креативної подачі локшини та вареників. Під час уроку були використані різні інноваційні методи і форми роботи з учнями: бліц-опитування, вікторина «Смак», робота в групах тощо. Також учні мали змогу переглянути відео різних способів формування вареників. А особливим приємним сюрпризом для усіх присутніх була демонстрація креативної подачі вареників згідно сучасних тенденцій оформлення страв.