ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно  оновлюється, а впровадження  новітніх технологій уносить свої корективи в технологію приготування та сучасну подачу страв. Саме на це зверталася особлива увага на відкритому уроці з технології приготування їжі з основами товарознавства на тему «Технологія приготування та подачі гарячих солодких страв: яблука печені, яблука у тісті смажені, яблука по-київськи, шарлотка з яблуками» викладача Статівки Олени Юріївни у групі №21.  

Під час проведення уроку були використані різні інтерактивні методи та прийоми навчання: асоціативний кущ, метод незакінчених речень, робота в групах тощо. За допомогою мультимедійних презентацій та відео учні презентували  технології приготування страв, визначали їх специфічні якості, демонстрували варіанти подачі.

Проведений урок підтвердив, що сучасна кухня дуже креативна, а в кулінарії ХХІ століття десерти займають особливе місце.

IMG 0926-min

IMG 0957-min

 

IMG 0965-min

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а