ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

“Здорове харчування - здорове майбутнє” під таким гаслом з 27 по 31 березня у ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» проведено тиждень професії “Кухар; кондитер”, у межах якого майстри виробничого навчання організовували та презентували різноманітні заходи для здобувачів освіти.

Пріоритетними завданнями проведених заходів було ознайомлення учасників освітнього процесу з новими технологіями в області кулінарії, розвиток професійних якостей майбутніх кваліфікованих робітників, виховання інтересу та поваги до обраної професії.

До заходів у межах тижня також були залучені випускники КУ “Сумська спеціалізована школа I-III ступенів №9”, які взяли участь в майстер-класі “Малювання глазур’ю”. Квест “Спритні кухарі” об’єднав не тільки здобувачів освіти за визначеними професіями, а й учнів з інших груп. Цікавим та корисним для всіх учнів закладу освіти був майстер-клас “Здорове харчування-здорове майбутнє”, де готували смузі з гарбуза, лимонів, яблук і бананів, пропагуючи здорове харчування.

Серед знавців української кухні проведено вікторину “Смачнюща країна”, де ще раз було підтверджено різноманітність страв національної кухні. Найактивнішими учасниками були учні груп №41 Драган Микита, Бобощенко Роман; №31 Сердитова Маша, Цепелєв Олександр; №21 Васильченко Вікторія, Сухіненко Олена.

          Усі проведені заходи засвідчили , що сучасний представник цієї професії повинен бути не тільки справжнім професіоналом, а й дієтологом, технологом, художником, мати вишуканий смак, гарну пам’ять, креативність і творчість.

0001

 0002

0003 0004

0005

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а