05 березня 2019 року відбувся показовий урок майстра виробничого навчання Северин І.В. «Приготування страв і гарнірів з припущених овочів» в гр.11 з професії «Кухар; кондитер» (І курс).
Актуальність обраної теми в тому, що без її знання неможливо виконувати основну роботу кухаря третього розряду.
Показовий урок передбачав використання інноваційних технологій, інформаційно-комунікаційних засобів навчання. Тим самим він сприяв формуванню міцних знань та вмінь учнів з теми, вмінню застосовувати їх на практиці; розвитку творчості, ініціативи, вмінню працювати в групах; прищепленню любові до обраної професії.
Особистий показ майстра надав можливість учням засвоїти алгоритм та технологію приготування страв і гарнірів з припущених овочів, закріпити знання та навички.