ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

Кондитерська справа – це не тільки прекрасна професія, але й справжнє мистецтво. Це світ, у якому можна безмежно творити й фантазувати, відкриваючи все нові грані солодкої естетики. Що може бути краще, ніж гарно прикрашені торти, тістечка, рулети, печиво?! Сьогодні дуже актуальним є питання саме оздоблення кондитерських виробів. Жодне свято не обходиться без тортів, капкейків, пряників, а тому дуже важливо навчитись оригінально та сучасно їх оздоблювати. Адже талант майбутнього фахівця – це не спадок, що йому дістався, а наполегливий пошук нових знань, умінь, рішень.

Проявити свою фантазію та втілити її в життя учні групи №31 з професії «Кухар; кондитер» мали змогуна показовому уроці з теми «Приготування глазурі та сиропу для глазурування. Оздоблення борошняних кондитерських виробів», який провела майстер виробничого навчання Мельнікова А.М.

Урок передбачав використання інноваційних технологій, а також ознайомлення з особливостями новітніх тенденцій у галузі кондитерського виробництва.

Особистий показ майстра технології приготування глазурі та сиропу для глазурування надав можливість учням засвоїти алгоритм роботи, закріпити уміння та навички під час оздоблення (розпису) медово-імбирних пряників.

0001

0002

 

0003

0004

0005

0006

0007

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а