ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

Майбутнє нашої країни – це молодь. Саме від вибору та праці молодих залежить чи буде Україна процвітаючою та зручною для працевлаштування в майбутньому.

Причетність до такої справи – це велика честь і велика відповідальність. Перш ніж зробити остаточний вибір професії, юнакам та дівчатам треба добре подумати, покласти на шальки терезів усі «за» і «проти»: модна спеціальність чи гарантоване працевлаштування. А ще прислухатися до парад експертів, які стверджують – на ринку праці затребувані робітничі професії.

Свій світ професій презентував і наш навчальний заклад. 20 лютого до центру завітали випускники 9-х класів шкіл м.Суми №9, №2, №6, щоб познайомитися з професіями, за якими ведеться підготовка у центрі.

Учні взяли активну участь у квесті «Шлях до професії», під час якого знайомилися з такими професіями як «слюсар – ремонтник; електрозварник ручного зварювання», «лаборант хімічного аналізу; апаратник», «електрогазозварник», «кухар; кондитер», «оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; асистент референта». Учні переглядали майстер-класи, гідно виконували завдання квесту, власноруч виготовляли вироби з металу, фарбували, перетворюючи його на потрібну річ чи витвір мистецтва. Смаколики чекали учнів від кухарів; кондитерів за участь у квесті. Приємно вразили учнів та їх класних керівників і подарунки від операторів комп’ютерної галузі. Це настінні календарі з фотографіями класу під час перебування їх у центрі.

Задоволені та з гостинцями залишили гості наш заклад говорили, говорили що обов’язково завітають до нас ще із своїми друзями.

Учнів цікавили не лише майстер – класи, але й виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. Бажання побувати на заході, та екскурсії у музеї центру виявили учні та їх керівники зі шкіл м.Суми №1, №21, №25, №23, №17.

Всього в цей день у закладі перебувало 128 учнів шкіл нашого міста.

Сподіваємося на нові цікаві зустрічі!

0001

0002

03

04

05

06

07

 
 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а