ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

7 листопада в актовій залі СХТЦ ПТО відбувся гала-концерт конкурсу «Твої таланти, центре!» , до якого увійшли найкращі номери відбіркових виступів. Цей конкурс став дуже популярним серед учнів центру, підготовка до нього починається заздалегідь. Юні артисти радяться з класними керівниками, з художнім керівником Юрієм Івановичем, іноді, не поділяють їхньої думки, але обов’язково прислухаються, прискіпливо обирають репертуар, приступають до репетицій…В процесі підготовки стає зрозумілою проста істина: успіх – це нагорода наполегливим і працелюбним. Хлопці і дівчата долають страх перед сценою, а це так непросто! Тільки постійна робота над собою, відточування акторської майстерності, величезне бажання виправити помилки і зробити виступ найкращим дає можливість засяяти іскрі таланту…

В актовій залі царює атмосфера свята та неймовірного напруження від очікування результатів. Серед глядачів – не тільки учні, викладачі та робітники центру, підтримати учасників концерту прийшли учні та вчителі шкіл №1, №21 та №9, друзі та батьки.

До всіх присутніх з вітанням звертається заступник директора з НВР Макотренко Ніна Павлівна. Ось і оголошення результатів конкурсу…В залі неймовірне хвилювання!!! Беззаперечним лідером глядацьких симпатій став номер у виконанні учнів групи №38 «Бородата невістка». Всі були в захваті від неймовірної акторської гри Богдана Ільченка та «красуні-невістки» у виконанні Едуарда Токаря. Агов, редактори гумористичних програм на ТБ, зверніть увагу на талановитих хлопців!!!

0001

Почесне III місце поділили між собою учні групи №23 та №28. Дівчата з групи №23 виступили з танцювальною композицією

0002

Учень групи №28 Іскорадов Владислав здивував присутніх майстерністю, з якою він володіє футбольним м’ячем. Та це й не дивно, Владислав – успішний гравець молодіжної збірної по футболу.

0003

Мабуть, тільки близькі друзі Артема Усика чули, як він співає реп. Красивий тембр, неймовірне відчуття ритму, виступ Артема став відкриттям конкурсу.

0004

Дуету Саші Гулевського та Софії Тітович підспівували в залі. Романтика!

0005

Виступ учнів групи №36 був багатогранним і різноплановим: Павло Єфанов декламував вірші Малишка, Аня Боброва та Ліза Чемоданова виконали пісню «Вставай», супроводжуючи кадрами хроніки Майдану, ніжну і чуттєву танцювальну композицію на розсуд глядачів представила Бикова Олександра. Вітаємо із зайнятим I місцем!

0006

0007

Гран-прі конкурсу та кубок переможця отримали учні групи №31. Радості не було меж! Кожен виступ юних артистів заслуговував уваги. Декламування вірша «Зінка» Лерою Тітаренко було неперевершеним, на очі наверталися сльози…

0008

Олег Дацько, Сергій Приходько, Сергій Біданець, Владислав Лошак – цю компанію веселих кухарок запам’ятають надовго! Ой, хлопці, і розсмішили!!!

0009

Вічний конфлікт батьків та дітей, вчителів та учнів! Номер «Класний керівник» розійшовся на цитати…

0010

Кубок отримувала Настя Гапіенко (до гала-концерту увійшли її виступи: декламування вірша та виконання пісні)

0011

Конкурс «Твої таланти, центре!» - 2019 закінчився. Шановні артисти, починайте готуватися до наступного конкурсу!

 

 

 

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а