ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»

«Твої таланти, центре!». Гала-концерт під такою назвою 13 листопада 2018 року відбувся серед усіх груп ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти». Він проводиться в навчальному закладі не вперше, і з кожним роком число бажаючих проявити свої таланти тільки збільшується. Ось і в цьому році учасників було багато, тому конкурс проводився три дні – 23, 24, 25 жовтня. У гала-концетрі були представлені кращі номери та названі довгоочікувані результати конкурсу. Але все по порядку!

Учні представили свої таланти в різних жанрах і видах творчості: це було і декламування віршів (у тому числі авторських), і виконання пісень, і представлення професій, і хореографічні номери, і гумористичні сценки, і стендап. Під час нагородження переможців конкурсу заступник директора з навчально-виховної роботи Макотренко Ніна Павлівна зазначила, що надзвичайно приємно було бачити на сцені і майбутніх зварників, що співають, і майбутніх кухарів, що танцюють і читають поезії, і майбутніх слюсарів-ремонтників, що пишуть власні вірші, і майбутніх ІТ-спеціалістів, що вміють розсмішити зал. Особливу подяку Ніна Павлівна висловила першокурсникам за сміливість, оригінальність, активність та креативність виступів.

Найбільше глядачам та журі запам’яталися такі номери: стендап «З життя котів» учня групи № 18 Велітченка Андрія, запальний танець цьогорічних випускників - учениць групи № 36, весела сценка «Марафонський забіг» учнів групи № 6, декламація патріотичних та романтичних віршів Цапенко Аліни (група № 6), Матвієнко Анастасії (група №11), Гапієнко Анастасії (група № 21), читання авторських поезій Усика Артема (група № 18), ліричні та патріотичні пісні у виконанні Усика Артема (група № 18), Шукурової Катерини, Гапієнко Анастасії (група № 21), Чемоданової Єлизавети, Бобрової Анни (група № 26), Сафронової Тетяни, Криницької Діани, Дермильової Ірини (група № 11).

Тому журі зовсім непросто було визначити переможців. У підсумку ІІІ місце у конкурсі виборола група № 36, ІІ місце – група № 21, І місце – група № 6. І гран-прі конкурсу та кубок переможця отримали учні групи № 18!

Тож конкурс переконливо засвідчив: ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» має таланти.

КОНТАКТИ

  • 40016, м.Суми, пр-т. Свободи, 38
  • (0542) 78-99-92
  • (0542) 78-99-90 
  • email: shtc-pto@ukr.net
  • моб: 066-290-47-45

До нас можна доїхати: 

  • маршрутними таксі № 2, 17а, 21, 51, 52, 53 
  • тролейбус №15, 15а